Maak uw keuze

Wilt u weten wat u moet realiseren om te voldoen aan de AVG wetgeving?

Wij adviseren u en helpen u bij de vormgeving van deugdelijk beleid. Bel ons: 0314 369 125

Waarom AVG advies van Stolwijk denHartigh?

  • Wij nemen risico's weg

    Wij helpen u reputatieschade en boetes voorkomen door samen met u te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de AVG

  • Specialistische aanpak

    Onze organisatie beschikt over meerdere AVG specialisten en kan u ter zake kundig adviseren bij het maken van deugdelijk privacybeleid

  • Specifieke AVG diensten

    Wij hebben een aantal modulaire AVG producten ontwikkeld die u naar behoefte kunt afnemen

Onze specialist(en)

Voorkom reputatieschade en boetes: zorg dat uw organisatie voldoet aan de AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum overal in de Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving van kracht is. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Heeft uw organisatie de privacy van uw klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan? Wilt u geen reputatieschade leiden of voor hoge boetes komen te staan omdat u onjuist met de persoonsgegevens van uw klanten of medewerkers bent omgegaan? Zorg dan dat uw organisatie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

AVG Wet- en regelgeving

Sinds 25 mei 2018 moet elke organisatie binnen de Europese Unie voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor 25 mei 2018 was binnen Nederland de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Deze wet is door organisaties massaal genegeerd. Door de toenemende digitalisering van bedrijven is het steeds belangrijker geworden om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Dit is één van de redenen voor de totstandkoming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Eén van de belangrijkste verschillen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ten opzichte van de Wet Bescherming Persoonsgegevens is dat organisaties moeten kunnen aantonen dat zij aan de AVG voldoen. Organisaties hebben zoals de wet aangeeft een verantwoordingsplicht (accountability). Wij kunnen u op verschillende manieren helpen om aan te tonen dat uw organisatie voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Lees meer