Maak uw keuze

Neem deel aan onze AVG awareness training en leer alles over omgaan met persoonsgegevens

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314 369 123

Waarom een AVG awareness training van Stolwijk denHartigh?

 • Boeiend en praktisch

  Onze trainers doceren op boeiende en praktische wijze vanuit de dagelijkse praktijk

 • Gericht op bewustwording

  U en/of uw medewerkers worden bekend gemaakt met belangrijke do's en dont's op het gebied van de privacywetgeving

 • Ook incompany mogelijk

  Indien gewenst kunnen wij ook een training voor u op maat, incompany, verzorgen

Onze specialist(en)

De Autoriteit Persoonsgegevens geeft aan dat de bewustwording van de medewerkers op het gebied van de privacywetgeving als één van de belangrijkste stappen wordt gezien om een organisatie te kunnen laten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is ook logisch aangezien het vaak de medewerkers zijn die het beste op de hoogte zijn van alle werkprocessen.

Stel uzelf eens de volgende vragen:

 • Is er binnen uw organisatie voldoende kennis en bewustzijn over de (gevolgen van) Algemene Verordening Gegevensbescherming?
 • Bent u of zijn uw medewerkers bekend met de geldende privacyregels?
 • Worden de relevante risico’s herkend en weet men hoe er op een juiste manier moet worden omgegaan met persoonsgegevens?

Wij bieden een praktische en interactieve AVG Awareness Training aan. Deze training vindt plaatst gedurende één dagdeel. Deelnemers krijgen naast theorie
over de AVG ook praktische informatie aangereikt en er is voldoende ruimte voor inbreng van vragen over de eigen praktijk.

De kosten bedragen € 225,– excl. BTW per deelnemer. Een groep bestaat uit minimaal 12 deelnemers. Indien gewenst kunnen wij ook een training voor u op maat, eventueel incompany, verzorgen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om deze training te volgen op onze kantoorlocatie te Zevenaar, waar wij over een goed
geoutilleerde trainingsruimte beschikken.

Klik hier voor het aanvragen van een Awareness Training of aanvullende informatie.

Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. U treft de contactgegevens van onze specialisten hiernaast of hierboven (voor mobiele bezoekers)