Maak uw keuze

Heeft u hulp nodig bij de implementatie van AVG gerelateerde maatregelen in uw organisatie?

Wij helpen u verder. Neem vrijblijvend contact op en bel 0314 369 125

Waarom AVG advies van Stolwijk denHartigh?

 • Wij nemen risico's weg

  Wij helpen u reputatieschade en boetes voorkomen door samen met u te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de AVG

 • Specialistische aanpak

  Onze organisatie beschikt over meerdere AVG specialisten en kan u ter zake kundig adviseren bij het maken van deugdelijk privacybeleid

 • Specifieke AVG diensten

  Wij hebben een aantal modulaire AVG producten ontwikkeld die u naar behoefte kunt afnemen

Onze specialist(en)

Kunt u hulp gebruiken bij het implementeren van AVG maatregelen?

Verwerkt uw organisatie niet slechts in incidentele gevallen persoonsgegevens? Dan rusten op uw organisatie meer verplichtingen. U heeft in dat geval onder andere de plicht om intern een verwerkingenregister op te stellen. Dit houdt -kort gezegd- in dat u binnen uw organisatie dient te bepalen op welke wijze u op dit moment de persoonsgegevens verwerkt en of u dit volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming doet.

De volgende zaken komen hier in ieder geval bij aan de orde:

 • Schakelt uw organisatie externe verwerkers in om persoonsgegevens voor u te verwerken? In dat geval rust op uw organisatie de verplichting om met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst af te sluiten.
 • Uw organisatie is bovendien verplicht om datalekken te registreren en in bepaalde gevallen te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 • Ook dient uw organisatie transparant zijn over de persoonsgegevens die worden verwerkt. U moet daarvoor een privacy statement opstellen deze plaatsen op uw website.

Meer info of offerte aanvragen?

Wij helpen u bij het personaliseren en implementeren van alle voor uw bedrijf verplichte documenten, registers en statements. Hierdoor bent u er zeker van dat u aan de AVG wetgeving voldoet.

Neem contact met mij op over AVG hulp bij implementatie

Wilt u meer weten of kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. U treft de contactgegevens van onze specialisten hiernaast of hierboven (voor mobiele bezoekers)