Pre-employment screening

Waardevolle achtergrondinformatie via een Pre-employment screening

Hoe weet u nu of alles wat uw sollicitant zegt ook werkelijk waar is? Kunt u die bestaande medewerker wel laten doorgroeien naar die sleutelfunctie? Via de reguliere wegen is het ontzettend moeilijk om te achterhalen of iemand de waarheid spreekt. Zijn die diploma’s uit het buitenland en die relevante werkervaring wel echt? LinkedIn en Facebook informatie alleen zegt onvoldoende. Overweeg daarom een pre-employment screening.

Achtergrondonderzoek

Stolwijk denHartigh voert voor u een achtergrondonderzoek uit, zodat u meer te weten komt over uw potentiële nieuwe medewerker. Uiteraard wordt een dergelijk onderzoek op maat uitgevoerd met respect voor de rechten van de persoon, die onderwerp van het onderzoek is. Met de resultaten in handen kunt u een weloverwogen beslissing nemen en derhalve onnodige schade helpen mitigeren. Desgewenst kan Stolwijk denHartigh ook een gesprek met de kandidaat voeren inzake integere gedragingen in de context van uw organisatie. Bijvoorbeeld in de aanloop naar verkiezingen, ter ondersteuning van Gemeenteraden of het College van B&W. Op die wijze kan Stolwijk denHartigh gericht doorvragen over risicovolle onderwerpen en tijdig een passend advies formuleren. Niet iedereen weet immers precies wat de nieuwe functie inhoudt en welke consequenties deze bijvoorbeeld kan hebben op zijn / haar nevenactiviteiten of dagelijks functioneren.

welke stappen worden gezet?

  • gratis intake
  • offerte / plan van aanpak
  • achtergrondonderzoek
  • rapportage, desgewenst met een persoonlijke toelichting

Pre-employment screening aanvragen

Wilt u aan de slag? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. De contactgegevens vindt u hieronder.

Liever direct persoonlijk contact?

Heeft u genoeg gelezen en wilt u graag eens face to face of via de telefoon praten met een specialist? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 (0)314 369 125 of klik op de button hieronder voor meer gegevens.

neem contact op

Bellen en e-mailen

Telefoon: +31 (0)314 - 369 125
E-mail: info@stolwijkdenhartigh.nl

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b - 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 - 6903 PX Zevenaar

Post sturen

Postbus 595
7000 AN - Doetinchem