Quick scan integriteit

Een actueel product is onze quickscan integriteit, met name geschikt voor woningcorporaties en (de)centrale overheden. Tijdens een interactieve workshop (één dagdeel) met enkele sleutelfunctionarissen uit uw organisatie, duiden wij de actuele ‘IST-situatie’ zoals die geldt binnen uw organisatie en reiken u gerichte verbetermogelijkheden aan op het vlak van onder andere:

  • Personeel
  • Processen
  • Informatiestromen
  • ICT.

Ervaringen uit het verleden leren dat deelnemers het vooral waarderen dat zij ter plaatse vragen kunnen stellen aan de integriteitspecialist, welke vervolgens goed onderbouwd beantwoord worden. Vanzelfsprekend kan Stolwijk denHartigh uw organisatie vervolgens ook ondersteunen bij implementatie en / of optimalisatie van bestaande beheersmaatregelen (bestaan en werking). Daartoe heeft Stolwijk denHartigh de ervaring en best practices in huis.

Quickscan aanvragen

Wilt u aan de slag? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. De contactgegevens vindt u hieronder.

Liever direct persoonlijk contact?

Heeft u genoeg gelezen en wilt u graag eens face to face of via de telefoon praten met een specialist? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 (0)314 369 125 of klik op de button hieronder voor meer gegevens.

neem contact op

Bellen en e-mailen

Telefoon: +31 (0)314 - 369 125
E-mail: info@stolwijkdenhartigh.nl

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b - 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 - 6903 PX Zevenaar

Post sturen

Postbus 595
7000 AN - Doetinchem