Maak uw keuze

Heeft u volledige grip op het integriteitsmanagement in uw organisatie?

Voorkomen is beter dan genezen! Neem vrijblijvend contact op en bel 0314 369 125

Waarom een workshop / quickscan integriteit door Stolwijk denHartigh?

 • Praktische workshop

  Tijdens een interactieve workshop (één dagdeel) met enkele sleutelfunctionarissen uit uw organisatie, duiden wij de actuele ‘IST-situatie’ binnen uw organisatie en reiken u praktische verbetermogelijkheden aan

 • Directe interactie

  Ervaring uit het verleden leert ons dat deelnemers het vooral waarderen dat zij ter plaatse aan de integriteitspecialist vragen kunnen stellen die spelen in hun eigen werkveld en vakgebied

 • Ondersteuning mogelijk

  Desgewenst ondersteunen wij u bij implementatie en/of optimalisatie van bestaande beheersingsmaatregelen (opzet, bestaan en werking)

Onze specialist(en)

Workshop voor corporaties en (de)centrale overheden: de quick scan integriteit 

Onze workshop/quickscan integriteit is met name geschikt voor organisaties groter dan 50 medewerkers. Tijdens een interactieve workshop (één dagdeel) met enkele sleutelfunctionarissen uit uw organisatie, bespreken wij de voor uw organisatie relevante integriteitsrisico’s en duiden de actuele ‘IST-situatie’, zoals die geldt binnen uw organisatie. Op basis van de waardevolle input van uw eigen mensen, gecombineerd met de kennis en praktijkervaringen van één van onze specialisten, reiken wij u gerichte verbetermogelijkheden aan op het vlak van:

 • Personeel
 • Processen
 • Informatiestromen
 • ICT.

Ervaringen uit het verleden leren ons dat deelnemers het vooral waarderen dat zij ter plaatse vragen kunnen stellen aan de integriteitspecialist. Vanzelfsprekend kan Stolwijk denHartigh uw organisatie in een volgende stap ook ondersteunen bij implementatie en/of optimalisatie van bestaande beheersing (opzet, bestaan en werking). Daartoe heeft Stolwijk denHartigh de ervaring en best practices in huis.

Interesse in de Workshop/Quickscan integriteit?

Denkt u dat deze workshop voor uw organisatie een waardevolle toevoeging kan zijn op uw integriteitsmanagement? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. U treft de contactgegevens van onze specialist hiernaast of hierboven (voor mobiele bezoekers).