Trainingen

waarom deelnemen aan trainingen van stolwijk denhartigh?

Onze trainers zijn verbonden aan Stolwijk denHartigh, Governance advies & onderzoekspecialisten. Doordat zij zich vrijwel dagelijks bezighouden met (persoonsgericht) onderzoek, advies, coaching en training op gebied van integriteitmanagement, en daarmee ook met het beïnvloeden van menselijke gedragingen binnen een zakelijke context, kunnen zij als geen ander op boeiende en praktische wijze invulling geven aan deze training. Ze weten immers als geen ander over de menselijke kant – die altijd aan fraude is verbonden – te vertellen vanuit de dagelijkse onderzoekspraktijk.

stolwijk kennisnetwerk

Wij zijn onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk (SKN). Ons kennisnetwerk is opgebouwd uit specialisten, met gedegen vakkennis op het gebied van accountancy, HR, fiscale praktijken, effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, good governance, integriteitsmanagement (waaronder fraudebeheersing) en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten
  • Vitacon Luteijn
  • TLA
  • Stolwijk vanWijk
  • Stolwijk PietersBerg
  • Stolwijk denHartigh

momenteel bieden wij de volgende trainingen aan:

training boeken

Wilt u meer weten of direct aan de slag? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. De contactgegevens vindt u hieronder.

Liever een lezing of masterclass frauditing?

Wilt u in plaats van een dagtraining liever het onderwerp frauditing beknopt in uw organisatie behandelen? Boek dan een lezing, masterclass, gastcollege of seminar.

neem contact op

Bellen en e-mailen

Telefoon: +31 (0)314 - 369 125
E-mail: info@stolwijkdenhartigh.nl

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b - 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 - 6903 PX Zevenaar

Post sturen

Postbus 595
7000 AN - Doetinchem