Maak uw keuze

Wij verzorgen incompany trainingen, masterclasses, workshops en lezingen rondom de thema's Fraude, risicobeheersing governance en Integriteitsmanagement

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314 369 125

Waarom een interactief college van Stolwijk denHartigh?

  • Boeiend en praktisch

    Onze trainers doceren op boeiende en praktische wijze vanuit de dagelijkse praktijk

  • Interactieve Permanente Educatie (4PE)

    Onze interactieve colleges worden doorgaans op een door u zelf te kiezen locatie aangeboden. Bijvoorbeeld op uw eigen kantoor. Dit leidt tot kostenbeheersing. Desgewenst kan in overleg gebruik worden gemaakt van onze trainingslocatie te Zevenaar.

  • Maatwerk

    Maatwerk of inbreng van eigen casuïstiek is in overleg altijd mogelijk

Onze specialist(en)

Good governance, maar hoe? (4PE)

Om succesvol te kunnen zijn als bestuurder, toezichthouder of bestuurssecretaris, zijn specifieke kennis, ervaring en bepaalde competenties een absolute must. U kunt een belangrijke rol spelen in het succes van uw organisatie, ook als het gaat om good governance en integriteitsmanagement. Interne fraude of belangenverstrengeling zijn voorbeelden van integriteitsschendingen die uw organisatie kunnen treffen en die aan u bekend kunnen worden gemaakt. Dergelijke situaties zijn niet alleen ingrijpend voor betrokkenen of gedupeerden, ze kunnen bovendien bijzonder stressvol zijn. Van u kan worden verwacht hierin een leidende en/of operationele rol te spelen. Bijvoorbeeld in vertrouwelijke communicatie hieromtrent.  Uw spreker neemt u graag mee in deze boeiende en mensgerichte wereld en leert u om op effectieve wijze om te kunnen gaan met dergelijke stressvolle situaties.

De bijeenkomst beslaat 1 dagdeel en levert 4 PE punten op. Het programma bestaat uit een interactief college, doorspekt met aansprekende praktijkvoorbeelden. Het programma wordt begeleid door Nicole J. den Hartigh EMIA RO CPI CGBL. Zij trainde de afgelopen 10 jaar honderden met governance belaste professionals, top management en toezichthouders in Nederland. Deelnemers van organisaties zoals ASML, Dela, ABN-AMRO, De Belastingdienst, Deloitte, VGZ, NS, en ook van (de)centrale overheden, classificeren haar colleges als ‘boeiend’, ‘nuttig’ en vooral ook ‘inspirerend’.

Waarom kiezen voor ons?

De training ‘Frauderisicofactoren’ mag alleen worden verzorgd door een door de NBA geaccrediteerde instelling. Als samenwerkingspartner binnen het Stolwijk KennisNetwerk is TLA, Advies BV één van de weinige aanbieders waarvan het cursusmateriaal inmiddels door het NBA is geaccrediteerd.

training boeken

Wilt u meer weten of direct aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op. U treft de contactgegevens van onze specialist hiernaast of hierboven(voor mobiele bezoekers).

Nu verkrijgbaar in de (online) boekhandel: Nicole den Hartigh's Frauditing 2.0

Wie zijn de mensen die fraude onderzoeken? Welke rol spelen ze en aan welke ethische, wettelijke, gedrags- en beroepsregels zijn zij gebonden? Want daar waar persoonsgericht onderzoek integriteit raakt zou een onderzoeker die over onvoldoende ervaring, kennis of specifieke bekwaamheid beschikt iemands leven volledig kunnen verwoesten. Frauditing 2.0 beschrijft in detail...